Μαθήματα

Α' Λυκείου

Η πρώτη τάξη του Λυκείου κρίνεται ιδιαίτερης βαρύτητας καθότι αποτελεί τη γέφυρα μετάβασης από το Γυμνάσιο στο Λύκειο. Στο Κέντρο Σπουδών εστιάζουμε στην επίλυση προβλημάτων που μεταφέρει ο μαθητής από το Γυμνάσιο και στην προσαρμογή του στις απαιτήσεις της νέας τάξης. Προετοιμάζουμε τους μαθητές σε όλα τα μαθήματα και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην εξειδίκευση θετικών μαθημάτων.

Β' Λυκείου

Στόχος μας για το μαθητή, είναι η προετοιμασία του σε επίπεδο Πανελλαδικών εξετάσεων. Πέρα από την καλή αφομοίωση της ύλης αναπτύσει την κριτική του ικανότητα, εξασκείται στο γραπτό μέσα από τακτικά διαγωνίσματα, με αποτέλεσμα να αποκτήσει την κατάλληλη γνώση και ψυχολογία που απαιτείται ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις γραπτής εξέτασης επιπέδου Πανελλαδικών εξετάσεων.

Γ' Λυκείου

Οι απαιτήσεις της τελευταίας τάξης του Λυκείου κορυφώνονται και στόχος κάθε μαθητή είναι να συγκεντρώσει τα μόρια που θα τον οδηγήσουν στη σχολή - τμήμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της προτίμησής του. Η επιτυχία αυτή διασφαλίζεται με την εξειδίκευση του Κέντρου Σπουδών στις Θετικές και Οικονομικές Επιστήμες και ιδιαίτερα στα Μαθηματικά. Η διδασκαλία του Κέντρου Σπουδών προσφέρει στο μαθητή υψηλό επίπεδο γνώσης, καλλιεργώντας παράλληλα τη σκέψη του, προετοιμάζοντας τον για την επιτυχία στις εξετάσεις του.

Έντυπο Υλικό για τις τάξεις του Λυκείου

Το κέντρο σπουδών σας παρέχει τις παρακάτω σημειώσεις σε έντυπη μορφή για τις τάξεις του Λυκείου.

Άλγεβρα Α΄ Λυκείου

Άλγεβρα Β΄ Λυκείου (Ευθεία)

Φυσική Β΄ Λυκείου

Άλγεβρα Β΄ Λυκείου (Κύκλος)

Τριγωνομετρία Β΄ Λυκείου

Κέντρο Σπουδών Καβουρίδης

Το Κέντρο Σπουδών είναι δίπλα στο μαθητή από την πρώτη στιγμή της προσπάθειάς του στο Δημοτικό - Γυμνάσιο μέχρι και την τελική του προετοιμασία στο Λύκειο, με στόχο την επιτυχία στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Κέντρο Σπουδών Καβουρίδης
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

25ης Μαρτίου 4 - Νέα Πεντέλη

info[a]kentrospoudon.gr

Τηλ : 210.80.33.286