Είπαν για εμας...

Μικεδάκης Γιώργος

Όντας πλέον φοιτητής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο τμήμα των Χημικών Μηχανικών αναγνωρίζω ότι η προσπάθειά μου με την καθοδήγηση του φροντιστηρίου του Κ. Καβουρίδη και της ομάδας των καθηγητών του, με δικαίωσαν καθώς κατάφερα να εισαχθώ στην πρώτη σχολή προτίμησης μου. Σας ευχαριστώ Γιώργος

Ναριν Σόφι

Εξαιρετικά βοηθητικό και υποστηρικτικό περιβάλλον με καταρτισμένους καθηγητές που χαρακτηρίζονται από μεράκι και ενδιαφέρον για τον κάθε μαθητή. Τους ευχαριστώ όλους για την πολύ όμορφη πορεία σε αυτήν την δύσκολη διαδικασία των Πανελληνίων και την επιτυχία μου στην πρώτη μου επιλογή της Βιολογίας.

Βασίλης Μιχαλαριάς

Με την βοήθεια του φροντιστηρίου κατάφερα να πραγματοποιήσω την φιλοδοξία μου αυτής των Ναυτιλιακών σπουδών. Σας ευχαριστώ για την αμέριστη υποστήριξη από τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου.

Κωνσταντίνα Μαρκόγλου

Οι άνθρωποι που με «αγκάλιασαν» πίστεψαν στους στόχους μου και ακόμη και σήμερα αποτελούν πρόσωπα με τα οποία επικοινωνώ.

Κωνσταντίνος Παπαδήμος

Στο φροντιστήριο του Κ. Καβουρίδη έγινα μαθητής με αληθινό ενδιαφέρον και αυτοπεποίθηση για την κατεύθυνσή μου. Πέρασα στους Μηχανολόγους Μηχανικούς, την πρώτη μου επιλογή.

Μιχαηλίδης Παναγιώτης

Η πολύχρονη εμπειρία και συνέπεια των καθηγητών του φροντιστηρίου, το θετικό κλίμα και η επικοινωνία, η υποστήριξη και η απίστευτη χημεία με τους καθηγητές συνέβαλαν στην επιτυχία της πρώτης επιλογής της σχολής μου των Μηχανολόγων Μηχανικών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί χάρη σε αυτούς έφτασα στον στόχο μου.

Κέντρο Σπουδών Καβουρίδης

Το Κέντρο Σπουδών είναι δίπλα στο μαθητή από την πρώτη στιγμή της προσπάθειάς του στο Δημοτικό - Γυμνάσιο μέχρι και την τελική του προετοιμασία στο Λύκειο, με στόχο την επιτυχία στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Κέντρο Σπουδών Καβουρίδης
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

25ης Μαρτίου 4 - Νέα Πεντέλη

info[a]kentrospoudon.gr

Τηλ : 210.80.33.286